Viborg Taekwondo Klub

Træningstider (2019/2020)

Mandag
1800-1930 "All-round" holdet (7 - 104½ år). Ikke for begyndere, der er startet efter 1. november 2018.

Onsdag (indtil efterårsferien, uge 42, 2019)
1800-1930 Fællestræning - både begyndere og øvede. Træning afpasset, så alle kan være med.

Onsdag ( normale træningstider efter efterårsferien)
1700-1800 Begynderhold (7 år og opefter). Kom godt ind i taekwondoverdenen.
1815-1945 "All-round" holdet - primært øvede, herunder børn med erfaring (7 - 104½ år)

Vi træner i "mini-hallen" ved Houlkær Skole, Skaldehøjvej 14, Overlund, Viborg.

Fra tid til anden planlægges der dog andre aktiviteter og ekstra træninger. Information om disse sendes ud til medlemmerne pr. e-mail.

Er instruktørerne forhindret grundet sygdom, kursus, arbejde el.lign, prøver vi at sende en mail ud i god tid. Er det med få timers varsel, sker det via SMS (derfor er det vigtigt, at vi har et mobiltelefonnum-mer til alle medlemmer - eller deres forældre).

Klubben følger som udgangspunkt skolernes ferieplan (kan ses på ho.viborgskoler.dk)

Priser

Normalt medlemsskab
Kr. 100,00 pr. måned + forbundslicens (se nedenfor) første år. Efter et (kalender-) års træning dækker kontingentet fornyelse af licensen. Fra 1. januar 2020 hæves kontingentet til kr. 110,- pr. måned.

Begynderhold (onsdag)
Kr. 60,00 pr. måned + forbundslicens (se nedenfor) første år. Efter et (kalender-) års træning dækker kontingentet fornyelse af licensen.

Familierabat
Hvis to eller flere personer fra samme familie meldes ind i klubben betaler første medlem normalt medlemsskab. Efterfølgende medlemmer betaler kr. 75,00 pr. måned.
Bemærk, at dette kun gælder for far/mor/børn (søskende) - primært med samme adresse.

Instruktører og bestyrelsesmedlemmer
- betaler halvt kontingent. Hvis f.eks. en forælder sidder i bestyrelsen uden selv at være aktiv, overføres rabatten til barnet.

Cheftræner
- er kontingentfri

Gratis prøvetime - eller tre...

Hvis du tænker på at starte, så kom og se på - eller endnu bedre: Kom og vær med (ta' shorts/t-shirt på)! Og bare rolig: Alle kan være med. Du får sved på panden, men ingen er forpligtet ud over kroppens fysiske formåen!! Ring/skriv gerne i forvejen, så vi kan finde et godt tidspunkt til en prøvetræning eller tre...

Husk: Taekwondo er en sport for piger og drenge i alle aldre - og i Viborg Taekwondo Klub skal det være sjovt at gå til sport!

Tjek vores Facebook-side: Her er lidt fra klubbens “liv”, herunder billeder. Det er også Facebook-siden, der opdateres oftest, så tryk “like”, så får du automatisk besked, når der er nyt fra klubben…

Vi ses i dojangen 

Forbundslicens

Licens til Dansk Taekwondo Forbund (DTaF) betales én gang om året. Licensen giver medlemmet ret til at deltage i DTaF arrangementer, f.eks. lejre, fællestræninger og gradueringer.
Endvidere omfattes medlemmet af DTaF kollektive ulykkesforsikring, herunder tandskade-forsikring, idet de fleste almindelige forsikringer IKKE dækker ”farlig sport” (om end taekwondo ikke engang er på top-10 over farlige sportsgrene! Statens Institut for Folkesundhed: Hvis man sammenholder antal skader med antallet af organiserede udøvere ifølge Danmarks Idrætsforbund, er risiko for skade størst ved basketball, ishockey og hockey, efterfulgt af fodbold, håndbold, volleyball og ridning).
Licens koster pt. kr. 200,00 pr. år (dog kr. 80,00 for nye medlemmer, der oprettes efter 1/8 i kalenderåret).
Har man betalt kontingent i et helt år, betaler klubben næste års licens (indeholdt i kontingentet).

Viborg Taekwondo Klub

Tlf.: pt. ikke muligt

E-mail: viborg-taekwondo@outlook.dk

Facebook: Viborg Taekwondo Klub

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk